Facing Seasons of Change met Bert de Haan!


Elk mens gaat door seizoenen van verandering. Maar hoe verder na een faillissement, scheiding, kerkscheuring, verlies van een geliefde, ziekbed, familie-drama of burn-out. Vragen over; hoe herpak ik mijn leven, is er nog een toekomst voor mij, hoe verwerk ik mijn trauma’s, waar vind ik een plekje waar ik me veilig thuis voel en hoe vind ik aansluiting met het plan van God in mijn leven?

Eerlijke vragen waar Bert zelf de afgelopen jaren doorheen is gegaan en waar we op de twee bovengenoemde zaterdagen uitgebreid bij stil zullen staan..

De school begint om 10.00 uur en bestaat uit diepgaand profetisch en praktisch onderwijs, gevolgd door een heerlijke Twentse lunch.

Op zaterdag 23 november is er tevens om 19.30 uur een genezingsdienst die volgt op de twee schooldagen. Tijdens deze avond verwachten Gods bovennatuurlijke kracht op het gebied van genezing, bevrijding en herstel voor de totale mens.

Geef je vandaag nog op via: www.dailybreadministries.nl/college en neem vrienden en familie mee!

De dagen hebben impact en zijn voor alle gezindten en voor jong en oud!

De kosten voor de twee zaterdagen zijn € 55,- p.p. inclusief een heerlijke Twentse lunch en de hele dag gratis koffie, thee of fris.

Opgave vooraf noodzakelijk i.vm. ruimte en lunch!