Foundations...meer info!


APOSTOLISCHE FUNDAMENTEN; BOUWEN EN STICHTEN VAN STERKE LOKALE KERKEN door dr. Shirley Arnolds

Onderwerpen van de cursus:

• Bijbels overzicht van de apostolische structuur • Sterke en zwakke punten van degenen in de 5-voudige bediening • De kracht van de lokale kerk onder het nieuwe verbond • De rol van de Heilige Geest bij het bouwen van een sterke kerk • Het trainen van potentiële leiders • Geloof- de basis voor groei en uitbreiding • De wijnzak klaarmaken voor echte opwekking Voor wie? Voorgangers, Oudsten & elk soort Leiderschap binnen de lokale kerk Mensen die geroepen zijn in de 5-voudige bediening Mensen die een apostolische kerk willen stichten Wanneer? Zaterdag, 31 augustus 2019 Zaterdag, 28 september 2019 Zaterdag, 2 november 2019 Programma 09:30 – 10:00 uur Koffie en Gebed 10:00 – 16:00 uur Onderwijs met lunchpauze Wat kost het? De cursus inclusief studiemateriaal en koffie/thee kost in totaal 100 Euro p.p. Korting alleen voor RPN kerken: Voorgangers 50 Euro p.p./ andere leiders 75 Euro p.p. Waar? Locatie wordt nog bekend gemaakt. ( Houd de website in de gaten) Registratie mogelijk tot 28 Augustus 2019 via https://revivalpeople.nl/apostolische-fundamenten-bouwen-en-stichten-van-sterke-lokale-kerken/