Facing Seasons of Change met Bert de Haan!

Elk mens gaat door seizoenen van verandering. Maar hoe verder na een faillissement, scheiding, kerkscheuring, verlies van een geliefde, ziekbed, familie-drama of burn-out. Vragen over; hoe herpak ik mijn leven, is er nog een toekomst voor mij, hoe verwerk ik mijn trauma’s, waar vind ik een plekje waar ik me veilig thuis voel en hoe vind ik aansluiting met het plan van God in mijn leven? Eerlijke vragen waar Bert zelf de afgelopen jaren doorheen is gegaan en waar we op de twee bovengenoemde zaterdagen uitgebreid bij stil zullen staan.. De school begint om 10.00 uur en bestaat uit diepgaand profetisch en praktisch onderwijs, gevolgd door een heerlijke Twentse lunch. Op zaterdag 23 november is

4th Anniversary Grace Worship Centre

Vier met ons het 4-jarig bestaan van Grace Worship Centre Delden! Aanbiddings en Genezingsdienst.. Op de plek van wonderen en tekenen, en waar de Heilige Geest een binding mee heeft. Dit is het seizoen van vuur..Revival is coming! "God is sending His holy fire, to purge out everything that hinders or limits, our walk with God" Verwacht een krachtige boodschap en bediening vanuit het hart van God. Gastspreker is Herman Davis! Locatie stadscentrum het Parochiehuis Delden, Aanvang 19.00u! Voor aanvang is er koffie en thee met gebak!

Inzegening en Ordination van Faith Hope & Love

Zondag 15 september j.l. hadden we een geweldige dag waar de pastors van Faith Hope & Love church werden ingezegend door een aantal pastors en leiders van Revival People Nederland. Geweldige aanbidding en een stuk woord van Dr Shirley Arnolds.

Mooie familie dag met Bert de Haan!

Op 8 september hebben we samen met Grace een mooie familiedag gehad met onze deelgenoten en Bert de Haan. Het thema was 'Familie en Relaties'. Iedereen heeft genoten van een goed geïnspireerd woord uit het hart van God, met daarna een uitdagende puzzeltocht waar verschillende teams werden uitgedaagd over kennis in de Bijbel. Heerlijk met elkaar fellowship gehad en natuurlijk een hapje gegeten.

Familie dag Grace Worship Centre

Op zondag 8 september starten we de 2e helft van het jaar met een familie dag in Grace Worship Centre. Het wordt een dag van overdenking, boordevol activiteiten en natuurlijk het gezellig met elkaar samenzijn en elkaar opbouwen! Dit is voor deelgenoten van Grace Worship Centre en natuurlijk mogen partner en kinderen meekomen! Er zijn geen kosten aan verbonden en voor eten en drinken wordt gezorgd! Graag opgeven bij onze administratie.. (Dick Burgers).

Breaktrough Conferentie Gloriehuis Bolsward!

Wij willen u aanmoedigen om naar deze conferentie te gaan! Met Revivalist Josh Radford en Dr Shirley Arnolds. Breakthrough! Er is meer! Van 27 tot en met 29 september organiseert het Gloriehuis een weekend met als thema: "breakthrough, er is meer! Heb je soms ook het gevoel dat er meer is dan je op dit moment ervaart in je geloofsleven? Dat er meer is om te ontdekken in het kennen van God en het ervaren van Zijn kracht? Op welke gebieden van je leven heb je een doorbraak nodig? Je bent van harte welkom om dit weekend met ons te beleven. Wij geloven in doorbraken. Wanneer: Vrijdag 27 september 19.30 - 22.30 uur Zaterdag 28 september 10.00 -12.30 uur Zaterdagmiddag 13.30 - 17:00 uu

Grace Worship Centre
Stadscentrum Delden
Het Parochiehuis
Adres
Langestraat 79
7491 AB, Delden
Open
Elke zondag om
10.00u-13.00u!
Vind ons....