Foundations...meer info!

APOSTOLISCHE FUNDAMENTEN; BOUWEN EN STICHTEN VAN STERKE LOKALE KERKEN door dr. Shirley Arnolds Onderwerpen van de cursus: • Bijbels overzicht van de apostolische structuur • Sterke en zwakke punten van degenen in de 5-voudige bediening • De kracht van de lokale kerk onder het nieuwe verbond • De rol van de Heilige Geest bij het bouwen van een sterke kerk • Het trainen van potentiële leiders • Geloof- de basis voor groei en uitbreiding • De wijnzak klaarmaken voor echte opwekking Voor wie? Voorgangers, Oudsten & elk soort Leiderschap binnen de lokale kerk Mensen die geroepen zijn in de 5-voudige bediening Mensen die een apostolische kerk willen stichten Wanneer? Zaterdag, 31 au

Amazing!..onze Aanbiddings en Genezingsdienst

Afgelopen zaterdag 11 mei hadden we een geweldige multiculturele dag van het Revival People netwerk in het Parochiehuis te Delden. Vele leiders en mensen van verschillende culturen en achtergronden waren aanwezig, en we hebben genoten van de powerful diensten die werden gehouden. De worship werd geleid door ons eigen RPN worshipteam o.l.v. pastor Michael Sainz en Danny en Petra Witterland. In de middag deed Abraham Laisina en zijn band de worship en dit was awesome too. S'avonds een schitterende Aanbidding en genezingsdienst gehouden met veel wonderen en tekenen. Mensen werden bemoedigd en de opkomst was formidabel. Neem een kijkje op de foto's!

Nieuwe partner boekhandel David

Grace Worship Centre heeft een nieuwe partner gevonden in boekhandel David! Vanaf 11 mei wordt de boekentafel in Grace verzorgd door de boekhandel. Dit is voor ons een kans om David te promoten en te ondersteunen daar waar nodig is, en de mensen van Grace hebben de kans om iets bijzonders aan te schaffen van de boekentafel. In de toekomst betekent dit samenwerking op gebied van conferenties, workshops, studies en andere activiteiten!

Grace Worship Centre
Stadscentrum Delden
Het Parochiehuis
Adres
Langestraat 79
7491 AB, Delden
Open
Elke zondag om
10.00u-13.00u!
Vind ons....