Nieuwe plek voor GWC!

Vanaf zondag 3 februari houdt Grace Worship Centre haar erediensten in het Parochiehuis te Delden! Dit is een plek waar we onze bediening kunnen laten groeien, er is veel ruimte voor activiteiten, het geven van onderwijs, en ook de plek waar we voortaan onze Aanbiddings & Genezingsdiensten gaan houden. Wij zijn heel enthousiast en geloven dat God machtig gaat bewegen op deze plek! Wil je ons een keer bezoeken? Onze erediensten beginnen om 10.15u. Het adres is Langestraat 79 in Delden.

Aanbiddings & Genezingsdienst

Op 27 janauari houden we weer onze regionale aanbiddings & genezingsdienst. We hebben geweldige mooie getuigenissen van mensen die genezen en bemoedigd zijn tijdens deze samenkomsten! Verwacht aanbidding en bediening van genezing, een geweldig samenzijn en profetische activatie. Ken je mensen in je netwerk die een wonder nodig hebben? Neem ze dan mee, God stelt niet teleur! Pak het wonder..Ga naar Jezus!! De toegang is gratis, er wordt een offering gehouden! Plaats, Zalencentrum De Waarbeek Hengelo Aanvang, 19.30u!

Doopdienst

Op zondag 20 januari hebben we doopdienst in Grace Worship Centre! Dit wordt weer een bijzondere dienst waar we de eer mogen hebben om iemand te dopen. Overweeg of heb je de laatste tijd nagedacht om je te laten dopen? Dan kun je ons een mail sturen! Wilt u bij deze bijzondere dag aanwezig te zijn en op te treden als getuige, dat kan.. De plaats is het Zalencentrum de Waarbeek in Hengelo, aanvang 10.15u!

Grace Worship Centre
Stadscentrum Delden
Het Parochiehuis
Adres
Langestraat 79
7491 AB, Delden
Open
Elke zondag om
10.00u-13.00u!
Vind ons....