Ignite met Klaas van Denderen!

De start van 2019 begint goed met een speciale dienst in Grace Worship Centre met gastspreker Klaas van Denderen! Deze Ignite avond is bedoeld om het vuur in je aan te wakkeren voor het komende seizoen! Toegang gratis, er wordt een offering opgehaald! Grace Worship Centre Zalencentrum De Waarbeek Zondag 6 januari 2019 Aanvang 19.30u!

Open Meeting

Fellowship en elkaar ontmoeten op een doordeweekse dag vinden wij belangrijk. Vooral om dat kerk "zijn" niet alleen op de zondag is, maar veelal elke dag leven met Jezus. Vanuit dat standpunt willen we mensen bemoedigen om te komen naar onze activiteiten zoals onze Open Meeting, Elkaar leren kennen, onze sterke punten maar ook onze minder sterke punten zijn belangrijk om te weten "Hoe je met elkaar om kunt gaan" in het licht van de Bijbel. Wij geloven "als het eenmaal zover is" dat we mensen kunnen vrijzetten in al hun kracht die de Here heeft gegeven.

Prayer Engagement

Elke maandag heeft Grace Worship Centre "Prayer Engagement". We gaan in volle kracht met onze deelgenoten een gebedstijd hebben, waar we strategisch voor de kerk en deze regio gaan bidden! Van 21.00u-21.30u is er krachtig gebed alleen voor Grace Worship Centre en onze netwerkpartners!

LifeGroup 2019

In 2019 worden er weer LifeGroups gehouden! Het jaar van het Woord waar we de diepten en de geheimenissen Gods gaan zoeken! Ons studiemateriaal bestaat uit 'Fundament van Geloof' van Derek Prince. Deze studiemap kost 17 euro en is essentieel om mee te kunnen doen met onze LifeGroups. Je kunt middels onderstaande link de studiemap bestellen, het is zeer zeker de moeite waard om deel te nemen, we gaan een geweldige tijd met elkaar hebben. Klik op de onderstaande link om het boek aan te schaffen! https://www.derekprince.nl/product/fundament-van-geloof-door-bijbelstudie/

Women of Faith

De Womens Faith vrouwengroep is gericht op counseling, leven vanuit "de vrouw" en ontwikkelen van je identiteit. Het leven van alledag wordt vaak besproken tijdens deze meeting. Samen met de vrouwen van Grace Worship Centre workshops doen, fellowship hebben, elkaar opbouwen en gezamenlijke diensten organiseren, behoren tot de activiteiten van de Women of Faith vrouwengroep!

Grace Worship Centre
Stadscentrum Delden
Het Parochiehuis
Adres
Langestraat 79
7491 AB, Delden
Open
Elke zondag om
10.00u-13.00u!
Vind ons....