Jaarlijkse BBQ GWC

Op zondag 9 september hebben we onze jaarlijkse BBQ feest van GWC! We hebben op die dag geen eredienst!

September Gebed en Vasten

Op 11 september begint onze maand van bidden en vasten. Het Daniel vasten geldt voor iedereen die verbonden is aan Grace Worship Centre. In deze maand gaan we ons verootmoedigen voor het aangezicht van de Heer en zoeken we hem intens voor strategie en wijsheid de komende maanden. Wij verwachten doorbraak in onze persoonlijke levens maar ook in deze regio! Bidden jullie met ons mee! Elke week is er een Open Meeting waar iedereen (ook van buitenaf) met ons kan connecten en intercession kan doen. Ook zullen de Leiders elke week bijelkaar komen om Gods aangezicht te zoeken. De periode is van 11 september tot en met 28 september!

OneEight Evangelisatie

Dit is het seizoen om je ogen op te slaan naar de grote oogst die binnengehaald moet worden! Dit is het seizoen waar het profetisch woord shall prosper in your City! Wij geloven in wonderen en tekenen en transformatie van mensenlevens, bevrijding, genezing en herstel. Wij hebben onze makkers nodig om onze netten uit te slaan en binnen te halen met een grote oogst. Als Grace Worship Centre gaan we in.. september onze OneEight evangelisatie team lanceren. Wij willen een platform bouwen waar het niet gaat om welke kerk of gemeente je gaat, of waar je vandaan komt en wat jou achtergrond is. Het is puur door de Liefde van God de goede boodschap vertellen met het geloof dat het levens van mens

Gastspreker Bert de Haan!

Op 23 september komt Bert de Haan bij ons spreken in de eredienst. Bert de Haan is founder van Nehemia Ministires en heeft een rijke kennis van Gods woord en daagt je uit om een dieper leven met God aan te gaan. Juist kunnen wij leren van deze geweldige man van God en geloven in een generatie die God gaat opwekken in deze tijd wanneer Opwekking komt!

Cultuur Avond Womens Faith

Op 5 oktober houdt Grace Worship Centre een avond voor de vrouwen. Deze speciale avond staat in het teken van cultuur, smaken en proeven! Het is een avond waar de vrouwen fellowship met elkaar hebben en elkaar kunnen bemoedigen met hun getuigenissen.

Grace Worship Centre
Stadscentrum Delden
Het Parochiehuis
Adres
Langestraat 79
7491 AB, Delden
Open
Elke zondag om
10.00u-13.00u!
Vind ons....