School of Revival met Roberts Liardon

Op 10 februari organiseren het Revival People Netwerk en Grace Worship Centre The School of Revival met Roberts Liardon. Het is geweldig wanneer een man van God deze regio bezoekt en de kans krijgt om ons te bedienen. Deze dag word gehouden in de Kristalkerk wijk Groot Driene in Hengelo. Ik moedig jullie aan om te komen, pastors, leiders en kerkgangers voor een dag vol van onderwijs en vernieuwing van hetgeen God wil gaan doen in deze regio en daarbuiten!! Geef je op www.revivalpeople.nl !!

Pastors en Leidersdag RPN

Kom naar onze Leidersdag van RPN, bedoeld voor voorgangers en leiders! Een nieuw jaar ligt voor ons, een nieuw begin. Wij zijn enorm benieuwd wat God gaat doen in jouw leven, jouw gemeente, stad en in ons land. Judas 1:20 zegt ‘Vrienden, houd altijd vast aan het ware geloof. Dan zullen jullie als kerk een steeds sterkere eenheid worden’. Samen bouwen - dat het Koninkrijk van God totaal zichtbaar zal gaan worden in ons leven en in Nederland, daar staat Revival People Nederland voor!!

Daniel Vasten

Het Daniel Vasten is weer begonnen!! Op vrijdag 5 januari hebben we het startsein gegeven voor het Daniel Vasten binnen ons netwerk. Deze periode van vasten is bedoeld om jezelf voor God te zetten en andere dingen loslaten. Mirella van Schaaijk is lid van RPN Netwerk en founder van de website www.danielvasten.nl Neem gerust een kijkje op de website wat het Daniel Vasten voor jou kan inhouden en je kerk, handige tools en lekkere kookrecepten worden hier aangereikt!! Het Daniel Vasten duurt van vrijdag 5 januari t/m vrijdag 26 januari.

Grace Worship Centre
Stadscentrum Delden
Het Parochiehuis
Adres
Langestraat 79
7491 AB, Delden
Open
Elke zondag om
10.00u-13.00u!
Vind ons....