Day of the Intercessors part two

Zaterdag 13 januari is het zover dan hebben we weer de Day of the Intercessors part two! Deze dag is gericht op met name de bediening van een Intercessor. Onze gastspreker voor deze dag is Mirella van Schaaijk die onderwijs geeft over intercession binnen een kerk alsmede tools voor je eigen leven. Principes over hoe je effectief en strategisch gericht kunt bidden, voor je kerk of netwerk en andere mensen, worden hier in deze studie aangereikt!! Spiritual Warfare!!!!

Culture of Honor

Op woensdag 10 januari beginnen we met de eerste reeks van thema studies voor 2018. We starten voor het eerst met de studie Culture of Honor, die gegeven zal worden in ons trainingscentrum De Rots. Binnen Grace Worship Centre hanteren we een cultuur van liefde, eer, respect, vijfvoudige bediening, fellowship, en elkaars gaven herkennen! Voor een ieder die deelgenoot is van Grace Worship Centre is dit een must om deze studie te gaan volgen! Start woensdagavond 10 en 24 januari, 7 februari, Aanvang 20.00u.

Prophetic Vision and Strategy 2018

Op woensdag 17 januari houd Grace Worship Centre een speciale dienst in ons trainingscentrum De Rots. De Prophetic Vision and Strategy Meeting 2018!!! Deze dienst is gericht op het bepalen van de strategie voor Grace Worship Centre 2018. Wat wil God zeggen? welke richting moeten we op? wat is ons doel voor dit jaar? Wat willen we samen met onze deelgenoten bereiken? Ook is deze dienst gericht op persoonlijke activatie en gebed. Herman Haan en Pastor Dennis van Garling zullen deze avond gaan bedienen!!! Datum, 17 januari Aanvang, 19.30u Locatie, Trainingscentrum De Rots, Slachthuisweg 1b te Hengelo

Roberts Liardon komt naar GWC!!

In samenwerking met het Revival People Netwerk, komt Roberts Liardon bedienen in Grace Worship Centre Hengelo! Houd het tweede weekend van februari vrij, voor een tijd van geweldig onderwijs en bediening. https://www.robertsliardon.org/ More info coming soon!!!!!

Ook in 2018 zit GWC in De Schouwburg Hengelo!!

Grace Worship Centre houdt ook in 2018 zijn erediensten in de Schouwburg van Hengelo! Het gebouw De Rots, waar voorheen onze plek was om bij elkaar te komen op de zondagmiddag zal als trainingscentrum dienen om mensen op te bouwen en te activeren. We hebben veel mooie momenten en herinneringen aan dit gebouw gehad wat ons veel zegen heeft gebracht. Geweldige tijden en sprekers die daar hebben bediend voor het Koninkrijk van God. Onze erediensten zijn elke zondag van 10.00u-13.00u!!

Grace Worship Centre
Stadscentrum Delden
Het Parochiehuis
Adres
Langestraat 79
7491 AB, Delden
Open
Elke zondag om
10.00u-13.00u!
Vind ons....